22-26/3 2010

Hejsan!

Ni sitter jag här och det är fredag eftermiddag. Min värdmamma tog med L på Karate så jag  är redan off. Det är inte helt fel!

Måndag-Fredag:
Känns lite tråkigt att skriva att det har varit änu en vanlig arbetsvecka här, i och med att det känns som jag skriver det hela tiden. Men det har rullat på som vanligt. Hade målning i onsdags, det var roligt! Vi målade frukter, kan ju inte säga att jag är en stjärna på att måla men jag hankar mig fram i all fall . Just det, Martina fyllde år i onsdags så åkte och gratta henne i torsdags, det var första gången jag var hemma hos henne! Det var riktigt trevligt! Efter jag hade vart hos henne så åkte jag och tvättade bilen för första gången på 9 månader, det är illa haha. Men det var jättesmidigt , man ställde sig i en kö, sen kom en kille och tog över bilen, man sa vad man ville ha för tvättning och sen tvätta dem insidan och utsidan för hand medans jag gick och betalade och sen satt och väntade på andra sidan. Väldigt smidigt! Så nu är min lilla fina volvo ren och fin! Jag och min värdmamma har också pratat massor med datum för jag måste  lämna in papper till culture care när jag vill åka hem nu till helgen så att det kan boka mina flygbiljetter hem. Jag återkommer så fort jag har fått biljetten och vet datum.Det är många tankar som snurrar, vill åka på semester till Kalifornien så det blir det förhoppningvis och sen skulle det vara kul att resa någon mer stans men det får jag se om det finns tid och framför allt pengar till. 
Ikväll ska jag bege mig till Ruby där hon och hennes kompis Ashley befinner sig. Tidigt imorgon bitti tar vi in till NYC för att sedan åka vidare till Philadelphia, Baltimore och Washington D.C. Oh, det ska bli så kul! Hoppas att vädret håller i sig, ni får hålla tummarna för mig!

Återkommer efter helgen med bilder och text! Hoppas att ni har haft en bra vecka och får en bra helg!




 Jag för några veckor sedan i NYC!


Josefin 

20-21/ 3 2010

Hej!

Nu kommer en uppdatering om helgen som har gått. Det var en grym helg med VÄLDIGT fint bäder 25-30 grader varmt,  inte helt fel!

Lördag:
Som sagt var det väldigt fint väder så Jag, Ruby och Sarah bestämde oss för att åka till en strand som ligger ca 20 minuter bort. Vi packade ner lote snacks och sen åkte vi. Stranden var helt okej, såg ut som en svensk ungefär, ganska stor. Vi hade det jättebra, solade doppade fötterna, gick runt och tittade m.m. Mycket trevligt var det! Efter stranden bestämde vi oss för att åka hem lite snabbt, duscha byta om och sen gå ut och äta, det blec sushi. MUMS! På kvällen åkte vi vidare till en var, åt dessert och sen dansade vi ända tills det stängde vid 2 på natten. Jäkligt roligt var det! Perfekt dag!



Stranden och Sarah!



Sarah och Ruby!



Jag vid stenutgången i vattnet!



Alla tre!
Ser lite roligt ut att jag är så mycket längre än dem haha!



På puben, där vi åt dessert!

Söndag:
Vaknade upp ganska  sent på grund av den sena natten. Ruby sov äver så hon och jag gjorde iordning oss lite snabbt och sen åkte vi in till Ridgefield. Köpte lite påskpresenter till värdfamiljen och sen bestämma vi oss för att käka en tidig middag på 50 coins. Det fick bli att dela på deras nacho tallrik! Så himla god! Det är massor med nachos, salsa, guacmole, gräddfil och smält ost över nachosen. Mumma! Efter det blev det mest slapp, åkte hem, spelade lite basket med L. Råkade dock peta honom i ögat i spelets hetta så vi fick gå in ganska snabbt igen. Usch, kände mig så dum men dte gick bra med honom i alla fall, ingen större fara! Som sagt blev det inte så mycket mer på kvällen!

Jag kunde inte haft en bättre helg. Tack alla som var med och gjorde den så bra!

Josefin

15-19/3 2010

Hejsan!

Nu kommer en uppdatering om föregående vecka! Ursäkta att uppdateringen kommer så sent men bättre sent än aldrig i alla fall!

Måndag-Fredag:
Ännu en vänlig arbetsvecka. Det gick bra och allt rullade på som vanligt. Det går bra för L i skolan och han är duktig med sina läxor vilket alltid är roligt. På eftermiddagarna har vi mest varit ute. Det har varit kanonväder med ca 20 grader varmt hela veckan, så himla underbart! I fredags låg jag till och med ute och sola, det ni! Det allar jag en ordentlig vår. Har också skypat med sverige folk, alltid lika roligt! I måndags kväll så var jag hos Ruby och åt middag. Hon gjorde risotto, jättegott. Hon är verkligen jätteduktig på att laga mat, önskar att jag kunde vara så bra på det! I onsdag var det st patricks day också. Det är en irländsk radition och alla ska klä sig i något grönt. Barnen letar också efter någon troll liknande varelse som kallas Leprichorn. En stor flod i Chicago färgas grön, lite häftigt. Det är i alla fall en stor högtid för alla irländare här i USA Jag blev bjuden på mat av Rubys värdfamilj, den typiska maträtten, cornbeaf med potatis och kål. Det var inget vidare men kul att testa i alla fall. I fredags var jag, Ruby och den nya svenska tjejen Anna på bio, det blev filmen Bounty hounter med Jennifer Aniston i huvudrollen, riktigt bra och grymma repliker. Det var verkligen en skratta film! En bra avslutning på veckan helt enkelt!



Lepricorn




Bounty Hunter- grym film!

Ha det nu så bra så ska jag berätta i nästkommande inlägg om helgen!

Josefin

13-14/3 2010

Hejsan!

Nu har helgen passaerat och det är dags att runda av den här veckan med ett litet blogginlägg! Så ni har lite koll på vad som händer här på andra sidan Atlanten.

Lördag:
Idag var det mammas födesledag, GRATTIS mamma! Hoppas att du hade världens bästa födelsedag med mycket trevligt umgänge och mycket god tårta. Jag hade gett nästan vad sim helst för att kunna fira din dag med dig men jag är glad att du hade en bra dag. Det var du verkligen värd! Älskar dig! 
Började dagen med en liten sovmorgon, tills 9 i alla fall. Lekte lite med L på morgonen, ringde och gratta mamma och sen gjorde jag iordning mig. Jag åkte iväg till Ruby och vi åkte vidare till Norwalk för att köpa lite material till vår målarkurs. Det tog ett tag och hitta allt och det kändes som vi köpte ganska avancerade grejer. Men vi får hoppas att vi köpte rätt saker och att vi får bra användning av dem. Efter det gjort åkte vi till stop &shop, köpte lite lunch och ingredienser till Banan bread. Det är som banankaka ungefär. Åkte hem till Ruby, bakade banan bread, kollade på en film. På kvällen skulle Ruby jobba så jag hjälpte henne lite. Vi åt mat, kollade på någon barnfilm och sen så la hon barnen . När det var klart kollade vi på en film, den var jättebra!Kommer inte ihåg var den hette, men det var en thriller som handlade om en pappa som letade efter sin fru och dotter som hade blivit kidnappade.

Söndag:
Idag är det ingen vanlig dag för det är Jannikes 20 årsdag! Grattis gumman! Hoppas att du hade en underbar dag. Tänkte mycket på dig! Älskar dig !
Tog sovmorgon och slappade mest hela dagen. Vi planerade in lite saker som vi ska boka nu i helgen som kommer. Ska bara kolla upp när det passar att åka med mina värdföräldrar. Men vi hoppas att det bli i Mars. Det som vi har tänkt först är en resa till Philadelphia och Washington D.C. i två dagar, från lördag till söndag! Hoppas på att det blir av. Sen ska vi även ta en typisk turistdag i NYC, men det blir nog i början av April när det är lite varmare. Men som sagt är det kul att ha något att se fram emot! På kvällen åkte jag och Ruby och mötte en ny tjej. Anna heter hon och kommer från Uppsala. Hon kom i fredags, så är precis ny. Men hon verkar trevlig så det blir säkert att vi umgås igen! När jag kom hem satt jag lite vid datan, svarade lite mejl, plockade iordning och sen tog jag natten. Ny arbetsvecka framför mig, energi krävs!

Ha nu en bra vecka så hörs vi på fredag igen!

Josefin

P.S. Har tyvärr inte mycket bilder på den här datorn så det kommer inte bli jättemycket bilder i framtiden. Men jag ska försöka ta nya så att ni får se lite. Jag vet ju själv att det är mycket roligare att läs amed bilder. Jag ska göra mitt bästa!

8-12/3 2010

Hejsan Bloggen!

Nu har ännu en vecka seglat förbi här på andra sidan Atlanten! Det här är också mitt 100 inlägg, tyckte jag var lite häftigt! Får se om jag hinner komma till mitt 200 inlägg innna jag åker hem. Det är tveksamt men vem vet. Det får framtiden utvisa!

Måndag-Fredag:
Det har vart ännu en vanlig jobbvecka. L har vart i skolan på dagarna och jag har gjort mia vanliga sysslor med allt vad det innebär. I tisdags på kvällen så var jag och fikade Martina på Starbucks, jättetrevligt!! För er som inte kommer ihåg så träffade jag Martina när jag var på min weekendclass. Det var jättekul att träffas igen och vi har nu bestämt att vi ska träffas varhe tisdag kväll på Starbucks! Väldigt trevlig tradition tycker jag!Men nästa vecka går det tyvärr inte för då är den jäkeln i Florida och har det gött! Men efter det ska det nog gå bra. Vad har jag gjort mer? Just det ja, i onsdags så började jag och Ruby vår målnings kurs. Det kommer vara 9 onsdagar framåt, 2 timmar/gång. Det var faktiskt roligt och jag tror jag kommer lära mig mycket under de gångerna. Det enda sominte var så roligt är att vi kommer behöva köpa massor med material tills nästa gång. Ska åka och göra det det i helgen, tillsammans med Ruby! Hoppas att det inte blir för dyrt men det ska det väl inte bli. Det är ju trots allt bara en nybörjarkurs. I torsdags kväll så åkte jag, Sarah och Ruby till Starbucks och träffade några andra au pairer, riktigt trevligt. På fredag kväll jobbade jag, mina värdföräldrar skulle på bal med deras kyrka. L hade en kompis över och det skulle ha en sleep over. Det gick riktigt bra, vi lekte skola, åt mat, kolla på film och sen natta jag dem. Så det var en väldigt lugn fredag, men det som var väldigt bra var att jag inte spenderade några pengar. Det är alltid ett plus! Måste försöka spara lite nu så att jag kan hitta på roliga saker nu på våren och sommaren tillsammans med mina vänner over here.

 Nu ska jag ta helg, det får ni med göra!

Ha det det så bra så hörs vi!

Josefin

8/2-5/3 2010

Hejsan På Er!

Oh, vilken frihet det är att ha en dator igen. Hade nästan glömt av hur skönt det var!

Tro det eller ej men jag är tillbaka! Ursäkta att det har tagit sån tid men det var mycket att skiva ner + att jag fick datorn först i måndags. Men nu är jag tillbaka och hoppas att ni gillar det som ni nu kommer läsa. Det var ju trots allt en dryg månad sen jag skrev så det har hänt lite saker . Enjoy!

Det har ju som sagt hänt en del sen jag senast skrev. Jag kommer ta och skriva om en vecka i
taget och helgen och sen fortsätta så tills vi är framme till den här veckan vi är i nu.
Då kör vi:

8-12/2 2010

Måndag-Fredag

Denna veckan var en vanlig arbetsvecka för mig.  L var ledig en dag och då lekte vi hela dagen utomhus i princip. Annars jobbade jag på dagarna och på kvällarna umgicks jag mest med Ruby och Sarah. På fredagen så hade L ett alla hjärtans dag party i skolan som jag var med och hjälpte till på. Vi gjorde små grejer man kan hänga på dörrarna, det var så kul att vara med och barnen var så söta. På fredag kväll så gick jag på bio med Avril och
Ruby. Det blev filmen Valentines day. Mycket kända och bra skådespelare i den. Jag tyckte den var jättebra. Lite rörig i början men när man började förstå den så blev den riktigt bra.

13-14/2

Lördag:


På Lördag förmiddag kom Maria och hämtade mig. Vi tog en roadtrip till den svenska butiken . I Norwalk. Där blev det att köpa lite kaviar och läkeroll och sen lunchade vi där med. Riktigt trevligt! Efteråt så följde jag med Maria hem. Hemma där blev det middag och prat. Vi försökte också hitta biljetter till en NHL match dagen efter för vi blev helt plötsligt väldigt sugna på att åka in till city och gå på en match. Vi stannade uppe ganska länge,
pratade och bara hade det gött. Det slutade med att jag sov över där för det blev så sent och vi hade ju ändå tänkt åka in till city på söndagen.

Söndag:

Alla Hjärtans Dag

Vi gick upp vid 10 tiden och bestämade oss för att försöka hitta biljetter till matchen när vi kom in till city. Vi tog tåget och kom in till NYC vid 13 tiden och matchen började vid 14 så det var snabba ryck. Men vi hittade biljetter och hann i tid till matchen. Matchen var mellan NY Rangers och Tampa Bay. Matchen var helt otroligt häftigt och väldigt kul att se även om jag inte kan så mycket om ishockey. Det mest roliga var stämningen, det fanns galna
fans och det var mycket spännande. Vekrligen en grej man måste göra om man är här, otorligt häftigt och kul även om man inte är överdrivet sportintresserad. NY Rangers vann med 4-2, vilket var ett perfekt avslut. Efter matchen gick vi runt och tittade lite och sen tog vi tåget hem , kom hem vid 19 tiden.När jag gick upp till mitt rum så var det en present till mig där från familjen. Det var en chokladask,två kort och ett presentkort på 25 dollar, jag blev så himla glad. Väldigt snällt och omtänksammt av dem. Som tur var hade jag också köpt något till dem , en  chokladask+kort till värdföräldrarna och en nalle+kort till L. De blev jätteglada så det var kul.En väldigt bra
och rolig helg! Tack Maria och min värdfamilj som avslutade den så perfekt!







15-19/ 2

Måndag-Fredag:

Denna veckan hade L sportlov så jag jobbade hela dagarna. Lite omväxling mot vad jag brukar göra men det var faktiskt helt okej och jag vande mig vid det med. Dagarna bestod av playdates, utomhuslek och lego i stora drag. Jag var väldigt trött på kvällarna men det var faktiskt ganska kul att umgås så mycket med L. Märkte att vi kom ännu närmare varandra vilket var roligt. På fredagen var det dags för mig att åka till min weekendclass på Long
Island. Så jag fick ledigt på fredagen och åkte in till tåget vid 13 tiden och kom in till Grand Central vid 14, där skulle jag möta Othilia vid 16 tiden, vi hade då tänkt att vi skulle ha gott om tid. Men hennes plan blev försenat och sen blev det fel med tågkomunikation ut till Long Island men efter många om och men så kom vi fram till skolan. Lite sent men vi gjorde vårt bästa, eller hur Othilia?

20-21/2

Lördag:

Vi vaknade upp vid 7 tiden efter ca 4 timmars sömn så lite sega var vi. Men vi åt frukost, där träffade vi en trevlig svensk tjej som hette Martina. Vart visar det sig att hon bor av alla ställen då, jo i Ridgefield. Ca 10 minuter från mig, snacka om ödet. Hon var jätte trevlig och vi umgicks hela helgen vi tre. Men i alla fall, vi hade klasser från 8-21 ungefär med avbrott för luch och middag så klart. Klasserna var ganska sega men jag försökte motivera
mig med att det skulle ge mig 3 av mina 6 credits. När dagen äntligen var över så följde Martina med till vårt rum och vi pratade tills 3 på natten, jösses säger jag bara. Men trevligt var det . När vi tillslut skulle gå och borsta tänderna så slår dörren igen och varken jag eller Othilia har nyckelkortet, så jäkla typsikt! Vi fick gå ner till vakten och han fick ringa en tjej som kom och öppnade. Pinsamt som bara den men vad gör man inte.Tillslut vid 4 tiden på natten kom vi äntligen i säng, hyfsat trötta om man säger så.

Söndag:

Vaknade upp efter 3 timmars sömn för ytterligare klasser fram till 16 tiden. Det gick dock ganska bra även fast jag var trött och iriiterad+ att vi hade en jötteirriterande tyska precis bredvid oss. Men tiden gick och äntligen slutade vi, grymt skönt! Vi passade på att gå in på IKEA då det låg på vägen till tågstationen. Så jag, Ohilia och Martina hittade lite smått och gott+ lite svenskt godis och så . Passade också på att äta lite kötbullar,det var inte helt fel och smakade riktigt gott. Efter det tog vi oss in till Manhattan och vi tog en promenad från Penn Station till Grand Central så att Othilia kunde se lite mer av NYC. Det var riktigt trevligt och sen tog vid tåget hem vid 20 tiden och kom till min station vid 21. Vi var nära på att missa att gå av på grund av allt prat men vi hann av och kom hem tack vare Sarah. Othilia följde med mig hem och ska sova här tills på tisdag, riktigt trevligt.



Trots alla små olyckor som hände den här helgen så var det en rolig och bra helg. Kul att träffa en ny belantskap också. Och som jag och Othilia sa, den är helgen kan man verkligen tänka tillbaka på och skratta åt. Ett roligt minne helt enkelt så här i efterhand.

22-26/2 2010

Måndag - fredag:

Denna veckan var det fullt upp. Det började med att Othilia var här på måndag-tisdag. På måndag när jag slutat jobba så gick vi ut och åt på 50 coins med Martina. Riktigt trevligt. Det blev den klassiska tex mex burgaren. Det var ett tag sen jag åt den nu så det var riktigt gott. Vi hade det riktigt roligt och stannade kvar till 22 tiden. När vi kom hem så plockade Othilia iordning på sina saker då hon skulle åka hem på tisdag morgon. Morgonen därpå när Othilia åkte jobbade jag som vanligt och passade även på att skriva klart min uppsats, som vi var tvungna att skriva till weekendclassen för att fåvåra timmar. Det gick bra och jag blev helt klar med den, skönt! Åkte och postade den på onsdag, jobbade. På kvällen så var det dags en grej som jag och Sarah hade sett fram emot LÄNGE! Black Eyed Peas konsert på Madison Square Garden i NYC. Vi tog tåget in vid 18 tiden, var inne 19 och konserten började vid 19.30 så det var perfekt timing. Jag kan säga att det var helt otroligt. Förbandet var bra och Black Eyed Peas var grymt bra live. Det var så mäktigt med alla som sjöng med, alla bra låtar och hela showen var så otrolig. Jag och Sarah var hesa efteråt men det var det helt klart värt. Jag skulle helt klart vilja gå på ytterligare en konsert innan jag åker hem. Det här hamnar garanterat på min top 3 lista av saker jag har gjort här i staterna! Torsdagen var seg men packade på kvällen för på fredag kväll skulle jag åka in till city igen, den här gången för att träffa Mormor och Morfar. JIPPI! Tog tåget vid 18 tiden på fredagen och kom in vid 19. Jag var nästan lite nervös men det var verkligen jätteroligt att se dem igen. Oh, så mycket jag längtat. Vi köpte med oss lite mat för att sedan gå tillbaka till hotellet. Stackars mormor och morfar var ju helt jetlaggade så det blev en ganska tidig kväll. Men i hann prata lite och det var så skönt att se dem efter 8 månader!








27-28/2 2010

Lördag:

Blev tidig uppstigning på Lördag men det var väl lika bra det. Vi gick ut och åt frukost och sedan började vi upptäcka NYC. Vår första anhalt blev Empire State Buildning. Vi åkte upp till 82 våning och kollade på utsikten över hela NYC, det var helt otroligt fint och mäktigt. Jag tog massor med häftiga kort och insåg även att NYC är en väldigt vacker stad. När vi var klara dä gjorde vi lite souviner shopping och lunchade. Efter lunchen visade jag
dem Times Square och 5th avenue. Det var mysigt att vandra runt och bara turista och umgås.På vägen tillbaka beslutade vi oss för att stanna på ett matställe, det blev sushi för min del och kinamat för mormor och morfar. Maten var helt okej. Efter det gick vi tillbaka till hotellet, slappade och bara umgicks, trevligt!

























Söndag:


Tog ett tåg vid 11 tiden tillbaka till South Salem. Blev upphämtade av Martina, tack! När vi kom hem visade jag dem runt och de vilade lite. Jag plockade iordning, tog en dusch och sen kom värdfamiljen hem. L hade det jättekul med mormor och morfar , de lekte och busade  runt. Det blev middag och vi satt pch pratade länge. Mormor och Morfar hade köpt med sig lite presenter, mycket uppskattat var det! Även jag fick lösgodis, tidningar, knäckebröd, kaviar m.m. Tack så jättemycket både från min värdfamilj och från mig. Efter middagen satt vi alla
kvar och pratade en stund. Riktigt trevligt var det! Alla kom så bra överens och allt flöt på så himla bra !

1-5/3 2010

Måndag-Fredag:

Jobbade på måndag morgon. När jag lämnat av L så fick jag tillbaka hem och jag mormor och morfar åt lite frukost. Efter frukosten så åkte vi in till Ridgefield för at visa dem det. Jag visade dem main street, Kohls m.m. Självklart hittade dem båda var sin tröja på Kohls.Riktiga kap gjorde dem. Efter Ridgefield turen åkte vi tillbaka hem, åt lite lunch och sen började de packa iordning i sina väskor lite smått. Efter en stund var det dags att gå och hämta L, medans han gjorde läxor så var mormor och morfar ute på en promenad.  När de kom tillbaka gick vi ut en sväng och lagom tills vi kom in igen var det middagsdags. Det blev mycket god mat och vi hade en ytterligare väldigt trevlig middag med mycket prat och skratt. På tisdagen när jag lämnat av L packade de iordning det sista och de tog även med några saker åt mig. Mycket snällt och välbehövligt. Vid 12 var det dags för dem att åka, det var allt lite sorgligt men gick som tur var över ganska snabbt. Tack för allt mormor och morfar, det var verkligen jätteroligt att träffa er igen. Jag kommer aldrig glömma vår lilla semester tillsamans, den betydde så mycket för mig. Efter det har veckan bestått av att äta ute med Ruby och Sarah på tisdag och torsdag. Det blev kinamat och sushi, trevligt och gott! I torsdags var det också dags att säga hej då till en kompis härborta, Avril. Hon lämnar Ridgefield idag för att åka till soliga CA i 8 dagaroch sen åka hem till Australien igen.Hoppas att hon får en suoerbra resa och att allt går bra för henne. Det är alltid lite sorgligt att säga hejdå till au pairer här och man vet aldirg när man kommer träffas igen, det är nog det svåraste. Men vem vet , någon gång i framtiden kommer jag förhoppningsvis och hälsar på i Australien. Man kan ju i alla fall drömma! På fredagen hände det inte så mycket på dagen, skrev ihop det här långa inlägget, fixade och donade. På kvällen blev det slappkväll med Ruby. Tittade på One Tree Hill och åt godis, det var en bra fredagskväll det!

6-7/3 2010

Lördag:
Ruby sov över här och vi tog oss en sovmorgon idag, härligt! Gick up vid 11 tiden, gjorde iordning oss, åt frukost och ringde sedan Sarah. Vi bestämde att vi skulle åka in till mallet. Vi bagv oss till Ridgefield, hämtade Sarah och åkte vidare till mallet. Shopping stod på schemat! Jag hittade allt lite sått och gott. Det blev en klocka, en bikini, shorts, tröja och örhängen  Riktigt nice ! Efter mallet var det dags att åka vidare till bion, vi hade bokat biljetter till Alice i underlandet 3D. Den var helt okej faktiskt, inte det bästa jag sett men inte det sämsta heller.

Söndag:
Tog mig en sovmorgon idag med , tills 10 åtminstonde. Efter frukosten ringde jag till Lovise och grattade på 4 års dagen. Kan inte fatta att min lilla stjärna fyller 4 år. Hlet otroligt! Hon var lite förkyld stackarn men annars njöt hon i fulla drag av sin födelsedag. Vid 12 åkte jag vidare till Ruby, vi åkte in til Ridgefield, gjorde några ärenden och sen åkte tillbaka till Rubys hus. Kollade lite på internet och resor som vi skulle vilja göra. Hittade en resa till Kalirfonien som jag väldigt gärna vill göra. Men tvivlar på att det varken finns tid eller pengar. Men hoppas kan man alltid. Ruby gjorde middag till mig, fisk, grönsaker och potatis. Det var väldigt gott, riktig mästerkock är hon.
Nu kom jag precis hem , pratade lite med min värdmamma och nu sitter jag på mitt rum. Har tänkt att fortsätta att kolla på One Tree Hill, fick låna hela första och andra säsongen av Ruby. Jag har verkligen blivit beroende, det är jättebra verkligen! Nu ska jag dra mig, hoppas att ni gillade uppdateringen även fast den var väldigt lång.




Grattis Stjärnan! Hoppas att du hade världens bästa 4-års dag! Älskar dig! (Söndag 7/3 )

Ha nu en jättebra vecka så hörs vi på fredag igen!

Josefin

P.S. Ursäkta för de stavfel som säkert finns.Orkade inte läsa igenom allt innan jag publicerade det.


RSS 2.0