6-7/ 2 2010

Hejsan bloggen!

Jag ber om ursakt att uppdatering for helgen inte kommer forann nu. Som ni sakert forstar sa beror den bristande uppdateringen pa min kraschade dator. Sitter nu for tillfallet pa bliblioteket och uppdaterar, svara pa mejl m.m. Men jag har inte mycket tid kvar sa det kommer bli ett valdigt kort inlagg, hoppas att ni har oversende med det.

Lordag- Sondag:
Helgen har princip bestatt av att kolla film, slappa, ate ute, umgats med kara vanner samt lite jobb.  Ingen shopping, tro det eller ej! Det har ocksa kannt battre med hemlangtan och det rullar pa som vanligt helt enkelt. Ingen speciellt som har hant.  

Som sagt inget langt inlagg men ville skriva att jag lever och mar bra i alla fall. Hopaps att ni dar hemma ocksa mar bra! Vi hors nar vi hors, forhoppningsvis sa snart som mojligt


Josefin

1-5/2 2010

Hejsan pa Er dar hemma!

Hoppas att allt ar bra med er och att ni har haft en bra vecka. Jag har haft en blandad vecka kan mans saga men det ska ni fa hora mer om nu. Here we go

Mandag- Fredag:

Ni kanske undrar varfor jag inte skrver med alla svenska bokstaver. Jo, det ar pa grund av att min dator kraschade i torsdags. Usch, det var typ det varsta som kunde handa har. Det ar ju pa det sattet jag haller kontakt med alla er darhemma, fy vad arg jag blev. Sa veckan borjade hyfsat bra, allt rullade pa som vanligt kan man saga. Men avslutades inte lika bra pa grund av datorproblemet. Men jag har pratat med Jimmy , mormor och morfar och vi har nog komit pa en bra losning. Eller sa bra som det kan bli i alla fall. Det far nog bli sa har att nar mormor och morfar kommer hit om 3 veckor sa tar de med sig en data som jag kan lana och sa tar de med sig min trasiga dator hem sa Jimmy kan fixa den. Jattesnallt Jimmy, tack! Sa ar den fixat tills jag kommer hem och sa far ni alla halla tummarna att alla bilder finns kvar pa den. Har ju bilder fran alla mina 7 mander over here pa den. Jag skulle bli sa himla ledsen om de forsvann, de gar ju inte att ersatta. Jimmy fixade aven sa att jag fortfarande kan ringa er darhemma fran min hemtelefon till er hemtelefon. Vilket ar valdigt bra. Jag kan ocksa medella att jag kan kolla mina mejl har pa min Ipod Touch men inte svara . Sa ni som vill na mig dar jag kan skriva far skriva pa Facebook, det ar det enda stallet dar jag bade kan se och svara. Hoppas att ni har oversende med det, i 3 veckor till och sen blir allr forhoppningsvis som vanligt igen. Ni som inte har facebook mejla en tid och dag nar ni vill att jag ska ringa sa slar jag er en signal.

Nu orkar jag inte skriva mer for jag uppdaterar fran min i touch och det tar san lang tid att skriva. Men ville mest uppdatera er om datorproblemet. Hoppas att allt ar bra med er och att ni har haft en bra vecka. Nu ska jag njuta av en bra helg, det kan behovas!

Josefin

30-31/1 2010

Hejsan!

Nu har helgen och januari månad passerat. Den hör månaden har gått väldigt fort kännner jag men det är skönt det med. Jag har haft en helt underbar helg!

Lördag:
Sarah sov över här för att vi skulle iväg tidigt på morgonen. Jag, min värdfamilj och Sarah åkte iväg till ett skidområde ca 2 timmar bort förr att åka snowtubing. Man sitter i en gummiring och åker ner för en brant backe. Det var jätteroligt verkligen och L hade jättekul med. Och vi är ju som sagt i USA så man behövde heller inte gå upp för backen utan man satte sig i ringen och åkte lift upp, gött! När vi var färdiga med snowtubingen bestämde sig jag och Sarah att åka skidor, det visade sig vara ett riktigt bra beslut. Så vi köpte liftkort och hyrde skidor och sen bar det av ut i backarna som var riktigt bra. Jag kände mig lite osäker de första minuterna men sen gick det som vanligt. Hade glömt av att det var så kul , jag måste åka iväg igen snart. Det enda som var lite synd var att det var så väldigt kallt och blåsigt. Men vi hade det kul ändå! Vid 18 tiden började vi dra oss hemåt och när vi kom hem tog vi en dusch och åkte och köpte lite sushi och gott. Resten av kvällen fick bestå av filmtittande, bra avslutning på en mycket rolig ute dag!

Söndag:
Sarah sov över igen, kul! Vi vaknade vid 10 tiden. Jag var tvungen att jobba en timme ungefär för min värdföräldrar var tvungna att åka till kyrkan och fixa något. Efter det gjorde vi i ordning oss och sen kom Ruby och hämtade oss. Vi åkte till mallet och som vanligt hittade jag lite kläder, två par leggins, två tröjor, en tjocktröja och två halsband. Men det var riktigt fina saker så det var kul. Efter mallet ¨åkte vi hem till Ruby, slappade och kolla på en film som hette Traced. Riktigt bra film, en bland de bästa jag har sett. Den handlade om en flicka som var 17 år och blev kidnappad och sen pappans kamp att hitta henne igen. Ett filmtips! Kom hem vid 20 tiden och då blev det mest slapp och ladda batterierna för en ny vecka.

Ha nu en bra vecka allihopa och snöa inte inne! Hörs på fredag igen!

Förlåt att det inte blev några bilder. Glömde kameran hemma båda dagarna!

Josefin


25-29/1 2010

Hejsan bloggen!

Nu kommer en uppdatering om veckan som har gått.

Måndag-Fredag:
Det finns egentligen inte så jättemycket att säga om den här veckan. Har verkligen varit en typisk jobbvecka med allt vad det innebär så som tvätt, storhandlig, läxläsning, bus och  lek. Det har helt enkelt varit en vecka då allt har rullat på som vanligt. Jag har skypat lite med Sverigefolket vilket alltid är roligt och ger mig energi! På kvällarna har jag mest slappat och umgåtts med Sarah och Ruby, alltid lika trevligt! Det har också vart en snöstorm nu i veckan så strömmen gick för alla våra grannar utom oss. Så vi bjöd över alla grannar på middag, det var trevligt trots att jag fick ta hand om 5 barn. I fredags kväll så åkte jag och Ruby till Sarah, det fick bli filmtittande, hajen. Jag har sett den föut men den var fortfarande bra! Trevlig kväll var det i alla fall!
Denna vecka har också vart en sakna alla mina nära och kära vecka. Det är en bland de första gångerna jag har kännt hur mycket jag saknar er. Det är jobbigt att inte vara  nära sina nära och kära, att bara kunna ringa eller träffas. Jag kan inte och vill nog inte förstå att jag inte har sett eller kramat mina föräldrar på 7 månader, det är en lång tid. Jag saknar Sverige, Skövde, svensk mat och mest av allt saknar jag alla mina nära och kära. Jag saknar Simone och Lovise så mycket att det gör ont i mig ibland. Ibland känns det som jag missar så mycket som jag aldrig kommer kunna ta igen men samtidigt upplever jag väldigt mycket här som jag aldrig skulle upplevt annars. Men jag antar att dessa funderingar hör till livet som au pair, det är det som får mig att växa som person. Men ni ska veta att ni är saknade, varende en!Jag älskar er! Men what doesent kill you make you stronger sägs det ju, så jag får ta fasta på det!


Jag Älskar Er, mer än ni någonsin kommer kunna förstå!


Ha nu en jättebra helg, det ska jag ha!

Josefin

RSS 2.0