27-29/12 Boston

Nu kommer min uppdatering om min underbara minsemester i Boston. Verkligen tre roliga dagar och när Malena och Josefin är i samma stad kan det ju inte bli  misslyckat eller vad säger du Malenis?

Söndag:
Vi gick upp hyfsat tidigt för bussen avgick vid 9 och vi var tvungna att vara där vid halv. Men det gick bra och alltid lättare att gå upp när man har något roligt att se fram emot! Vi hade tur och fick jättebra platser på vägen dit, gött för oss med långa ben eller vad säger du Malena!? Efter 5 timmar var vi äntligen framme. Vi började gå mot vandrarhemmet och vi hittade gatan direkt. Snacka om bra skills vi har, i hela stora Boston så hittar vi rätt gata omdelbart. Vi är bäst! När vi kom fram till vandrarhemmet som för övrigt var helt okej. Vi gick bara upp och lämnade våra saker och sen gick vi ner igen. Vi mötte även upp en annan vän från au pair skolan, Maggie. Hon bor strax utanför Boston så hon kom in för att visa oss runt lite, snällt! Vi gick ut på stan för att kolla runt lite . Vi såg många fina ställen bla den kända parken, fina byggnader och Bostons stadskärna. Boston är en sån himla fin stad med fina byggnader och mysiga små gränder. Liknar Stockholm till utseendet, helt underbart! Vi hade en jättemysig stadsrunda och avslutade med den att ta tunnelbanan till Harvard men det var så mörkt så man såg inte så mycket. Vi satte oss för att äta middag på en jättemysig restaurang. Jag  tog lax med potatismos, jättegott! Vi satt och prata en bra stund, så himla mysigt. Vid 10 tiden gav vi oss tillbaka till vandrarhemmet där vi somnade gott efter en lång med mycket rolig och mysig dag 

Måndag:
Gick upp hyfsat tidigt och ner för att äta frukost. Målet för dagen var shopping. Kan det bli annat än bra? Efter frukosten tog vi tunnelbanan till ett stort shoppingcenter. Där gick vi hela dagen och jag handlade mycket fina kläder, likaså Malena. Vo hade en bra teknik och tog en våning i taget. Det var ju rea på allt också, vilket var ännu bättre. Efter ett tag tog vi en matpaus, det  fick bli sushi. Väldigt gott! Efter det tittade vi runt lite till, jag tror att vi var där inne i 8 timmar. Men så blir det lätt med billiga kläder och två shopping galna tjejer. Några av sakerna jag fick hem var två par jeans, träjor, t-shirts m.m. Efter shoppingcentret så åkte vi downtown igen för ytterligare lite shopping. Hittade lite mer, linnen, tunikor, koftor m.m. Vi var inte klara med shoppingen föranns sju tiden så gick tillbaka till vandrarhemmet, tog en snabb dusch och sen gick vi ut och åt.  Vi gick till en restaurang som hette Unos där vi åt trerätters för  17 dollar, ca 150 svenska kr. Billigt, bra och gott! Satt där och pratade en liten stund och sen gick vi tillbaka. Pratade en bra stund och sen tror jag att vi äntligen kom i säng vid midnatt.

Tisdag:

Sista dagen i Boston och det blev en dag full med att kolla på allt som Boston har att erbjuda. Vi började med att åka till Harvard, doowntown, till något känt torn. Harvard vat för övrigt jättefint och mäktigt. Tog mycket fina bilder där, eller vad säger du Malena? Det var dock isande kallt i Boston just den här dagen, har nog   aldrig känt av en sån hemsk kyla . Usch och fy! Men hann även med att köpa en Harvard tröja, lite typsikt turistigt men kul att ha i alla fall! Vi gick runt lite mer men vi klara inte av kylan så länge så vi gick tillbala till vandrarhemmet. Vi satte oss i lobbyn och pratade och helt plötsligt var det dags för att  gå till bussen. På vägen hem fick vi två säten var, väldigt bra. Vi borde alltid ha det Malena, vi behöver det med våra långa ben eller hur ?! Hemresan tog lite längre tid på grund av en olycka på motorvägen men det gick helt okej i alla fall. Kom tillbaka till NY vid 11 tiden och vid midnatt var vi hemma hos Malena. Båda var ganska trötta så vi gick och la oss så fort som möjligt!












Harvard!



Staty på mannen som grundade Harvard!


 Jag och Malena

( Har fler bilder men Malena har dem på sin kamera)

Tack för en underbar semester Malena. Det var jättekul och vi måste åka på mer semestrar ihop under det här året, thats for sure. Jag hade superkul och jag kommer alltid att minnas dagarna i Boston med dig!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Skoj resa :D

Men hur vågade ni käka sushi? heheh

Ha de gott

Kram

Jimmy

2010-01-06 @ 17:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0